پردازش گران تاکستان

اخبار روز، سبک زندگی، سلامت، ورزش، فرهنگ و اندیشه، اقتصاد، جامعه

کاربرد کد خطا و یا ارور در تعمیر پکیج

کاربرد کد خطا و یا ارور در تعمیر پکیج

کد خطای پکیج دیواری به علائمی گفته می‌شود که توسط برد الکترونیک برای عیب یابی مشکل دستگاه به ما نشان داده می‌شود، ولی اگر بخوام شفاف‌تر توضیح بدم به این صورته :

برد الکترونیک پکیج دیواری که به عبارتی مغز دستگاه می‌باشد روی عملکرد تمام قطعات پکیج نظارت دارد، این نظارت بوسیله سنسورهایی صورت می‌گیرد که در نقاط مختلف پکیج وجود دارد و در مواقع بروز مشکل در قسمتی از پکیج برد کنترل توسط این سنسورها به وجود عیب پی برده و برای اینکه به مصرف کننده اطلاع دهد که عیب مورد نظر از کدام قسمت می‌باشد اگر پکیج دیجیتال باشد با مشخص کردن حروف و اعداد لاتین روی نمایشگر و اگر پکیج آنالوگ باشد بوسیله چشمک زدن برخی از چراغ ها اطلاع می‌دهد.

دوستان عزیز همانطور که همیشه عرض کردم بررسی کد خطای پکیج و یا به عبارتی ارور پکیج اولین مرحله از انجام تعمیرات انواع پکیج دیواری می‌باشد.

اولین گام در تعمیر پکیج

پس اولین گام از مراحل اولیه شناسایی عیب در پکیج دیواری بررسی ارور پکیج میباشد.

پس همونطور که گفتم کد خطا و ارور اکثر پکیج های دیواری معمولا به دو صورت به ما اعلام می‌شود :
در پکیج های آنالوگ کد خطا و یا ارور با چشمک زدن چراغ های سبز رنگ روی پانل که اعدادی از 30 تا 80 دارا می باشد مشخص می‌شود. البته بهتره این چشمک زدن را با مواقعی که آبگرم باز می‌باشد اشتباه نگیرید.

به عنوان مثال کد خطا در پکیج ایران رادیاتور مدل آنالوگ به این صورته که یک و یا چند چراغ به طور همزمان روی عدد خاصی چشمک می‌زنند و شما با بررسی اعداد این چراغ ها و مراجعه به لیست خطاهای پکیج ایران رادیاتور به بررسی دقیق این خطاها می‌پردازید.
البته اگر احساس می‌کنید این مدل از پکیج ایران رادیاتور عیب یابی سختی دارد در عوض به همون اندازه شناسایی کد خطای پکیج ایران رادیاتور مدل دیجیتال راحت می‌باشد.

ارور پکیج ایران رادیاتور دیجیتال توسط اعداد لاتین کنار حرف E که در مواقع بروز مشکل روی نمایشگر مشاهده می‌شود و جهت عیب یابی نیز به همون طریق که عرض کردم یعنی مراجعه به عیب یابی پکیج (کد خطا) ایراد را بررسی نمائید.

در صورت خرابی و نیاز به تعمیر پکیج چه کنیم؟

در صورت خرابی چه کنیم ؟

اگر پکیج خاموش شد چه کنیم؟ در صورتی که پکیج دیواری منزل شما خراب شده است به نکات زیر دقت کنید چون ممکن است مشکل جزئی بوده و خودتان توانایی تعمیر شوفاژ دیواری را داشته باشید :

  1. فشار بار پکیج را چک کنید و اگر مشاهده کردید عقربه بار پکیج کمتر از یک می‌باشد بوسیله شیر پرکن که در همه پکیج ها در قسمت زیرین دستگاه نصب شده است (برای مشاهده شیر پرکن باید خم شوید و زیر پکیج را ببینید)این شیر به صورت گِرد و به رنگ مشکی یا آبی میباشد. آن را باز کنید تا عقربه بار روی 1/5 بیاد و سپس ببندید
  2. مطمئن شوید شیر ورودی گاز و همچنین کلیه شیرهای زیر پکیج در وضعیت باز قرار دارند (دسته شیر باید در امتداد شیر باشد)
  3. پریز برق ورودی را با فازمتر چک کنید برق داشته باشد
  4. در زمستان از باز بودن شیرهای بالا و پایین رادیاتور ها اطمینان حاصل کنید
  5. اگر پکیج در بالکن نصب می‌باشد یک بار دودکش را از روی پکیج بردارید و ریست کنید
  6. دریچه های پلاستیکی اطراف دودکش را باز کنید
  7. اگر با باز کردن شیر پرکن عقربه فشار بار هیچ تغییری نکرد به طور قطع نافی پرکن رسوب گرفته که به این صورت میتونید مشکل را برطرف کنید : ابتدا شیر ورودی آب سرد را ببندید سپس با استفاده از یک آچار تخت شماره 13 یا 14 اقدام به باز کردن شیر پرکن نمایید و با یک سیم مفتول سوراخ نافی شیر پرکن را خالی از رسوب کنید و پرکن را ببندید
  8. در صورتی که پکیج نشتی زیاد داشت کلیه شیرهای زیر پکیج را ببندید و پکیج را از برق بکشید و با یک تعمیرکار تماس بگیرید

اصلی ترین دلیل خاموش شدن پکیج ؟

مهمترین دلیل خاموش شدن در انواع پکیج دیواری که در هنگام تعمیر پکیج باهاش برخورد میکنیم معمولا کم شدن فشار بار پکیج میباشد که توسط پرشر سوئیچ آب شناسایی شده و اقدام به قطع کامل عملکرد پکیج خواهد شد .
جهت رفع این مشکل باید شیر پرکن که در زیر پکیج قرار گرفته را باز کنید تا عقربه فشار روی 1/5 بار برسه و سپس ببندید .

این مطلب را هم از دست ندهید :   آموزش 0 تا 100 [ساخت ایمیل سازمانی] با cPanel + DirectAdmin

باید این نکته را خدمت شما عرض کنم که در صورت خرابی پکیج قبلا از هر اقدامی فشار بار پکیج را چک کنید که عقربه آن زیر عدد ۱ نباشه . یکی از دلایل اصلی از کار افتادن پکیج پایین بودن فشار بار پکیج میباشد .

برای بالا بردن فشار بار پکیج اگر اولین بار است که قصد انجام این کارو دارید به روش زیر عمل کنید :
قبل از هر اقدامی میبایست قطعه ای به نام شیر پرکن را در پکیج پیدا کنید . این قطعه در زیر پکیج قرار گرفته است و برای مشاهده آن حتما میبایست خم شوید و زیر پکیج را مشاهده کنید .

شیر پرکن دارای ولوم پلاستیکی به رنگ مشکی و یا آبی میباشد . شما باید ولوم شیر پرکن را در خلاف جهت عقربه های ساعت بچرخانید تا زمانی که عقربه فشار پکیج روی 1/5 بار برسد و سپس آن را محکم ببندید .
نکته : حتما قبل از ترک محل از بسته بودن کامل شیر پرکن اطمینان حاصل یابید .
اگر فشار آب سرد ساختمان کم باشد باید در ساعات پایانی شب این کار را انجام دهید .
اگر فشار پکیج بیشتر از 2 بار رفت از یکی از رادیاتورها کمی آب تخلیه کنید تا فشار نرمال شود .

دقت کنید دو شاخه برق وصل باشد
اگر پکیج هیچ عکس العملی نداشت و هیچ چراغی روشن نبود ممکنه دو شاخه برق قطع باشد .
شیر ورودی گاز اصلی باز باشد
دقت کنید شیر ورودی گاز اصلی و همچنین کلیه شیر های زیر پکیج در وضعیت وصل قرار گرفته باشند .

همونطور که میدانید دسته شیر باید در امتداد شیر باشد که نشانه باز بودن شیر است و نه عمود بر آن
دریچه های پلاستیکی اطراف دودکش باز شود
در صورتی که پکیج مرتب خاموش و روشن میشود ممکن است اکسیژن کافی جهت انجام صحیح عمل احتراق وجود نداشته باشد به همین منظور دریچه های پلاستیکی اطراف دودکش را با یک پیچ گوشتی چهار سو باز کرده و کنار بگذارید .
راهکارهایی برای بالا بردن عمر پکیج دیواری
برای بالا بردن عمر پکیج باید به چند نکته دقت کنید :

نصب فیلتر پلی فسفات و رسوب زدای مغناطیسی و یا فیلتر پلی مگنت که تلفیقی از هر دو میباشد .
استفاده از پکیج دیواری فقط زمانی که قصد مصرف طولانی مدت از آبگرم را داری و زمان هایی که نیاز مصرف کمی آبگرم دارید مثل شستن دست از آب سرد استفاده کنید .
دمای آب گرم و رادیاتورها را هیچ وقت در بالاترین حد نگذارید و اگر بتونید این عادت را داشته باشید که همیشه دما را کمتر از 60. درجه قرار بدید به طرز چشمگیری باعث بالا بردن عمر پکیج خواهید شد . زیرا آب در دمای بالاتر از 60 درجه رسوبات خود را آزاد میکند .
نصب صافی برنجی برگشت و همچنین محافظ برق الزامی میباشد
شستشوی مدار شوفاژ و همچنین تزریق محلول پروتکتور به داخل مدار سیستم در ابتدای شروع به کار پکیج و یا نهایتا بعد از مدتی از استفاده پکیج امریست ضروری جهت جلوگیری از تشکیل رسوب در پکیج و رادیاتورها

منبع