گل‌کلمِ درسته کباب شده

گل‌کلمِ درسته کباب شده

Cauliflower

گل کلم کبابی؟ قبلا روش درست کردن چند غذا با گل کلم رو در سایت قرار داده ایم. اما اینکه گل کلم رو درسته کباب کنین؟ مطمئنا تاحالا این رو نشنیده بودین. واسه درست کردن این غذا، کلم رو داخل یه سس می خوابانید و اون رو در دمای بالا کباب می کنین. نتیجه یه غذای بسیار خوشمزه س که همونقدر که قشنگتر و جذاب به نظر میاد، ساده هم هست. در کنار غذا سالاد هم سرو کنین (پیشنهاد می کنیم واسه سس از روغن زیتون و آب لیمو استفاده کنین) تا یه شب سبزیجاتیِ بی مثل رو با دوستای خود داشته باشین.

مواد لازم

  • یه قاشق سوپ خوری روغن گیاهی
  • یه سر گل کلم
  • یک و نیم لیوان ماست یونانی
  • یه لیمو، پوست اون رو رنده و آب اون رو بگیرین.
  • دو قاشق سوپ خوری گرد فلفل (چیلی)
  • یه قاشق سوپ خوری زیره
  • یه قاشق چای خوری پودر سیر
  • یه قاشق چای خوری ادویه کاری
  • دو قاشق چای خوری نمک سنگ
  • یه قاشق فلفل مشکی

 دستورالعمل

  1. فر رو روی دمای ۴۰۰ درجۀ سانتیگراد تنظیم کنین و روی یه ورقۀ آشپزی رو با روغن گیاهی تا حدی چرب کنین. اون رو بغل دستی بذارین.
  2. ریشۀ کلم رو تمیز کنین تا تموم برگ های سبز و هم اینکه ریشۀ چوبی از این گل جدا شن. جوری که تموم اون قابل خوردن باشه.
  3. تو یه کاسۀ متوسط ماست رو با پوست رنده شدۀ لیمو، آب لیمو، پودر چیلی، زیره، پودر سیر، ادویۀ کاری، نمک و فلفل ترکیب کنین و اونا رو هم بزنین.
  4. کلم رو در این کاسه بخوابونین و با به کار گیری یه قلم یا دستان خود این ترکیب رو بروی سطح کلم به طور یکدست پخش کنین (سس باقیمونده رو می تونید در ظرفی در بسته تا سه روز داخل یخچال بذارین و از اون واسه گوشت، ماهی و دیگه سبزیجات استفاده کنین.)
  5. کلم رو بروی ورقۀ آشپزی آماده کردۀ خود بذارین و تا وقتی که سطح اون خشک و تا حدی قهوه ای شد اون رو بپزید (وقتی بین ۳۰ تا ۴۰ دقیقه). سس تون که بروی کلم پخش شده باعث می شه که سطح اون مزۀ تردی پیدا کنه.
  6. بذارین کلم واسه ۱۰ دقیقه خنک شه. بعد می تونید اون رو قاچ قاچ ببرین و همراه با سالاد سرو کنین. مطمئن باشین که همه از این کلم لذت میبرن.

از کلم دیگه چه خبر ؟

  • روش درست کردن کلم بروکلی لیموئی، سرخ شده
  • روش درست کردن سوپ کلم بروکلی و گل کلم
  • روش درست کردن خورش گل کلم

آشپزی مدرن روش درست کردن شکل های جور واجور کباب

دیدگاهتان را بنویسید