پایان نامه ارشد رایگان درمورد ظرفیت جذب

No Comments

درهرپاکت تعداد ۱۰ عدد میوه قرارداده شد. بعد از اتمام پژوهش برای تیمار، درصدچروکیدگی میوه، درصد رشدکپک، درصد رشد مخمر، درصد میزان رشد میکروب اشرشیاکلای، شدت افت رطوبت میوه، ظرفیت جذب آب محصول طی زمان خشک کردن و شاخص رنگ میوه سنجیده شد.
نتایج: نتایج نشان می دهد که در روش خشک کردن با آون، در دمای بالا شدت افت رطوبت بیشتر و مدت زمان

  پایان نامه ارشد رایگان درمورد کردن،، جهرم.، لیمو،، سنتی،

دیدگاهتان را بنویسید